699 300 814 info@9mon.org

Aquest estiu el Fòrum de Maternitat i Criança ens reuneix de nou per a omplir-nos d’energia, bolcar les nostres vivències i aprenentatges, i així poder fer front a un nou curs.

L’hem denominat “EN-AMOR-ART”, perquè en aquests temps difícils d’incertesa, donar i acompanyar vida és donar amor, però també és un art. Perquè encara en els moments més durs de la història, l’art ha estat capaç de captar emocions, cos, vida i amor sense noses, des de la creativitat.

Via Lactea organitza aquest esdeveniment juntament amb 9 Món, (Nou Món) acompanyant Migjorn, amb la col·laboració del Part És Nostre i Migjorn Casa de Naixements.

El lloc

De l’1 al 5 de setembre ens trobarem a la Casa de Colònies de Prades, en una zona envoltada de bosc, un lloc amb gran amplitud, a les muntanyes de Prades, província de Tarragona. L’entrada és el dia 1 a la tarda i la sortida, el dia 5 al matí després d’esmorzar.

La casa disposa d’habitacions de 4 i 6 places en lliteres, totes elles amb bany. És possible que l’ocupació hagi de ser compartida a fi d’optimitzar recursos i espais. En cas de ser necessari, es comunicarà explícitament les persones que compartiran espai, buscant la màxima afinitat com ja s’ha fet en altres ocasions.

Hi ha sales per a xerrades i tallers, menjador ampli amb annexos per a tertúlies, diverses instal·lacions esportives i piscina, així com espais arbrats i d’esbarjo a l’aire lliure per a realitzar activitats o gaudir les vetllades que figuren en el programa.

Esperant que aquesta informació sigui del vostre grat, anirem ampliant-la si és necessari en aquesta web. Ens veiem a Prades aquest estiu de 2021 amb l’objectiu de compartir vivències, coneixements i art entorn de la maternitat, la paternitat i la criança.

Presentaciò, programa e inscripcions: https://www.vialactea.org/foro2021/presentacion-foro-maternidad-y-crianza-2021-en-amor-arte