699 300 814 info@9mon.org

Des de FemArt de Ca la Dona (C. Ripoll 25) ja tenim la convocatòria del Moment de Creació o Jornada Creativa, que tindrà lloc el dissabte 15 de maig de 10 a 14.30h, com a preàmbul de la inauguració de l’exposició “El part és art”.

Es tracta d’una exposició que revisa i reivindica la necessitat de recuperar les imatges sobre l’acte de parir i generar un espai per la seva creació. Aquest imaginari que tantes vegades ha estat silenciat pel patriarcat i quan estat present, la seva força i la dimensió creativa i generadora, s’ha vist sobrecarregada de valors morals, religiosos o que desfiguren la potència creativa i l’agència concreta de les dones. Ens remet a consignes reaccionàries pròpies dels sistemes opressors dominants que volen crear estereotips interessats del que i el com ha de ser el part i la dona que pareix.

Per això us convidem a una trobada creativa i lúdica per a crear col·laborativament una peça o dispositiu artístic, que també formarà part de l’exposició que s’inaugurarà el dia 27 de maig a les 19h. 

Us hi esperem amb moltes ganes de compartir i crear.
Si us plau confirmeu assistència
Disposem d’un espai infantil, si necessiteu o voleu disposar d’ell feu-nos-ho saber.

femartmostra.org
@femartmostra

Ca la Dona
Carrer Ripoll, 25
08002 Barcelona
93 412716