699 300 814 info@9mon.org

Joguines, jocs i models

Nines, jocs i models de 9 Món

 

Les nines, jocs i models anatòmics es distribueixen des de 9 Món són resultat de la reflexió sobre els procès vital que totes les persones experimentem. Es tracta de crear recursos per encarar cada moment i cada canvi amb consciència i autonomia. Per això proposa nines, joguines, jocs i models per a les criatures i per a totes les edats.

La nina Migjorn

La nina que pareix, alleta, abraça i estima. 

És una nina per jugar, i jugant, donar normalitat als processos vitals de l’embaràs y el naixement y als hàbits quotidians de cuidar-se, personalment i dins la família.

Es presenta en dos tons de pell, marfil i avellana, i pot dur els cabells de diferents colors, lligats en dues cues o curts. Veure opcions a www.ninamigjorn.blogspot.com

Hi ha l’opció de nina amb cesària, que manté el part vaginal.

Es poden formar families, amb les composicions desitjades, tant dels progenitors com de germans i germanes.

PVP: 35€ + IVA

 

 Nenes i nens sexuades

Les nines de Migjorn presenten la línia de nines sexuades perquè els genitals siguin un òrgan considerat amb normalitat des del joc. Nena i nen es diferencien en el cos per la vulva i el penis i testcicles. En la seva caracterització externa, unes i altres porten cabell curt i van vestides amb peto, les nenes de teixit estampat, i els nens de punt de color unit. Es poden encarregar nenes o nens amb vestit i/o amb cabell llarg.

Més informació a: www.ninamigjorn.blogspot.com

PVP: 32€ + IVA

El Nadó Migjorn

Té dues utilitats, per jugar i per explicar la gestació i el part. Per jugar a mares i pares inclou una bossa de porteig per dur-lo a coll.

El sac de dormir vermell és també una matriu, el llençol blanc és una representació de la bossa aminòtica i incorpora la placenta i el cordó umbilical.

PVP: 38€ + IVA

MATS, Models Anatòmics de Textures Suggeridores

Hem pogut comprovar la importància de les textures a l’hora de representar l’anatomia del cos humà. Preparem models anatòmics, esquemes en volum, amb materials amables, de colors suggeridors, per facilitar i acostar la comprensió del nostre propi funcionament. No pretenen ser unes reproduccions realistes ni adaptar característiques personalitzades.

El Pac de models de genitals inclou els femenins, la vulva de roba Flor que batega, la Matriu i ovaris i els Genitals masculins. Es pot adquirir també cada model per separat.

Desenvolupats amb la col·laboració de la Dra. Montserrat Catalán i amb l’ajuda i comentaris de Júlia Sánchez (Li Ciranda), Projecte Educatiu Celebrem la Sexualitat.

Per ampliar la informació i conèixer presentacions i preus anar a la web: www.visionsdelcos.blogspot.com/

PVP Pac de models: 100€ + Iva. Models per separat: Flor que batega i genitals masculins 35€+IVA. Matriu i ovaris 30€+IVA

 

 

El Periné femení, amb descripció de les dues parts suerficial i profunda, amb inclusió de clítoris extern i intern. Desenvolpat en col·laboració amb Núria Vives, per complementar la Pedagogia y Movimiento®

Per ampliar la informació i conèixer presentacions i preus anar a la web: www.visionsdelcos.blogspot.com/


PVP Perinè femení 65€+IVA.

 

L’última producció és el Model de Pit. Per fora descriu els quatre quadrants, mugró i areola, a l’interior, en peça que es separa, estan representats les glàndules mamàries, el teixit connectiu fibrós i el teixit adipós. Per ser utilitzat en tallers d’alletament i per acompanyar possibles dubtes o malalties de la mama.

Per ampliar la informació i conèixer presentacions i preus anar a la web: www.visionsdelcos.blogspot.com/

Model de Pit 36,50€+IVA

 

Per comprar

En venda a: Migjorn, casa de naixements, i relació de botigues a la web www.ninamigjorn.blogspot.com
Per encàrrec: enviant correu a ninamigjorn@gmail.com, fent constar nom complet, adreça i telèfon.
Cost d’enviament 6€. Termini d’entrega habitual una setmana, per més celeritat contactar per telèfon.