699 300 814 info@9mon.org

En aquests dies de tanta incertesa, avui més que mai, des de 9 Mon i Migjorn , volem acompanyar les cures, celebrar la vida i els ritmes. Acompanyar el seu procés, posant paraules, celerant l’amor i la saviesa.
Aquest Sant Jordi ens troba, potser, sense poder compartir personalment això que ens nodreix, això que ens connecta, i no és pas l’ordinador; és La natura, el nostre cos, el contacte d’uns amb altres.
Així és com en Jan i la Marina entren en contacte; en Jan abans de néixer, i la Marina des de fora. En el conte que es titula “Descobrint el cos, sembrant paraules” es posa nom a això que és exclusivament nostre; el cos, nombrant les seves parts amb el seu nom, reconeixem que existeixen, tenen un lloc de respecte i és normalitzen, deixen de ser un tabú. Amb el cos ben arrelat i nodrit, les coses pel seu nom, arriba en el seu conte la Geganta de les Estrelles per cuidar-nos cada dia, tot i que a vegades no estem a prop dels nostres pares i mares, la geganta ens recorda que hi són, allà on siguin, pensant en nosaltres.

Esperem que grans i criatures gaudiu d’aquests relats fets de joc i afecte. Són contes per a criatures que als grans ens faciliten comprendre les emocions i trobar les paraules.

I per als adults, les famílies, les parelles i totes les persones interessades, dos llibres preciosos:
Parir, Néixer i créixer, que podeu descarregar a la pàgina http://textos.migjorn.net/home/descarrega. I El Part, motiu de Creació social i artística, editat en paral·lel a l’exposició El part és Art.

Per comprar on-line: enviar un correu a ninamigjorn@gmail.com, fent constar nom complet, adreça i telèfon.Cost d’enviament 3€. Termini d’entrega habitual entre un i dos dies.

En venda a: Migjorn, casa de naixements, i llibreries i a la pàgina de la editorial Po·len.

Feliç Sant Jordi, ple de cures i amor.