699 300 814 info@9mon.org

Col·lecció Migjorn

Contes il·lustrats on es respira la cura de la vida des del seu inici.

Editorial Pol·len

Les criatures, quan neixen, venen amb el llibre d’instruccions sota el braç, estan tan a prop de la vida que saben expressar allò que els agrada, allò que els incomoda i allò que necessiten. La criança és una bona ocasió  per retrobar aquella llengua primera, feta d’afecte, cos, necessitats, jocs i curiositat, i d’aquesta manera poder entendre què ens diuen i, amb això, retrobar-nos.

Amb aquesta col·lecció volem sembrar llavors de respecte, de confiança, de desig d’observació i de mirada. Ajudar a gaudir de l’aventura d’acompanyar a créixer, de connectar amb els aprenentatges inicials d’admiració de la via i la naturalesa, de reconèixer l’amor i la saviesa relacional.

Esperem que grans i criatures gaudiu d’aquests relats fets de joc i afectes. Són contes per a nens i nenes que a les persones adultes ens ajuden a comprendre les emocions i a trobar les paraules.

El primer joc del Jan i la Marina

És el relat d’un embaràs vist per la germana del nadó que arribarà i les il·lustracions mostren el part de la criatura.

El conte exposa la relació de complicitat que estableix una nena amb el seu germà petit quan encara no ha nascut.

La mare, entrant en el seu joc, els integra a tots dos, reconeixent les seves necessitats diferents. És l’art d’acompanyar el creixement intentant evitar l’inici de la gelosia.

PVP. 10€

Descobrint el cos, sembrant paraules

Amb la mateixa naturalitat amb la qual les criatures descobreixen cada dia nous detalls en el món, i aprenen a anomenar-los, en aquest conte descobrim el cos i hi posem paraules.

Un conte senzill, didàctic, pedagògic, revelador i reconciliador. Escrit per a qui vol explicar-se i li falten paraules. I per a les criatures que “tot” ho volen saber. Per les i els adolescents que cerquen persones a qui preguntar amb confiança i respostes clares i sinceres.

PVP 12€

En venda a: Migjorn, casa de naixements, i llibreries

Per encàrrec: enviant correu a info@9mon.org, fent constar nom complet, adreça i telèfon.

Cost d’enviament 3€. Termini d’entrega habitual entre un i dos dies.