Produccions

9 Món s’acullen iniciatives impulsades anteriorment des de Migjorn, o per part d’organitzacions paral·lels, davant l’observació de les necessitats d’informació i eines per al joc de les famílies.

EDICIÓ DE LLIBRES

Contes infantils: inicialment autoeditats, s’ha arribat a l’acord amb Editorial Pol·len per crear la Col·lecció Migjorn – 9 Món, amb temes relacionats amb el naixement, la creixença i els nous valors.

El primer joc del Jan i la Marina, Editorial Pol·len, Bareclona, gener 2018

Calendari de presentacions

Còmic “Com vulguis, on vulguis...” Preparat dins els llegendaris centres de planificació familiar, i de clara actualitat, aviat presentar

em aquest còmic disponible en Pdf, historieta a historieta.

Parir, néixer i créixer. Llibre col·lectiu que ofereix les vivències de dones, parelles i famílies a l’entorn dels seus parts i naixements. Editat tres vegades, a Barcelona i Buenos Aires, està disponible per descarregar el Pdf.

JOCS I JOGUINES

La nina Migjorn: La nina que pareix, alleta, abraça i estima.  És una nina per jugar, i jugant, donar normalitat als processos vitals de l’embaràs y el naixement y als hàbits quotidians de cuidar-se, personalment i dins la família.

Jocs:  A partir de tallers i convivències, hem elaborat jocs que en serveixen per entaular-nos i obrir el diàleg. Els presentem en una col·lecció de jocs de taula, amb regles obertes i amb la possibilitat d’inventar altres maneres de jugar.

Tobogan Néixer, Museu Comarcal de Manresa

La Flor que batega. Models en roba dels genitals femenins i masculins, descripció rigorosa dels seus elements, amb una imatge delicada, per tallers de sexualitat i d’autoconeixement.

 

 

ALTRES PRODUCCIONS

Documentals

Criaturas es un documental sobre las relaciones y los procesos madurativos dentro de las familias mamíferas humanas. Tiene la intención de sensibilizar y dar a conocer los cuidados básicos e imprescindibles para el desarrollo y salud mental, física y emocional.

Els Gegants de Migjorn.

Projecte de futur, volem promoure una parella de gegants, ella serà una mares alletant, ell un pare portant una criatura a col-i-bé. Estem en la cerca d’una cola de gegants que vulgui portar la nostra parella, i properament iniciarem una campanya de finançament.

 

Noves possibilitats.

A partir d’aquí, 9 Món vol acollir noves produccions, que poden proposar el seus associats o amics, iniciatives que ajudin a omplir l’imaginari col·lectiu d’atenció per la vida.