Produccions

9 Món s’acullen iniciatives impulsades anteriorment des de Migjorn, o per part d’organitzacions paral·lels, davant l’observació de les necessitats d’informació i eines per al joc de les famílies.

EDICIÓ DE LLIBRES

Contes infantils:

Col·lecció Migjorn – 9 Món, Editorial Pol·len. Temes relacionats amb el naixement, la creixença i els nous valors.

El primer joc del Jan i la Marina, Editorial Pol·len, Bareclona, gener 2018

Calendari de presentacions

Còmic “Com vulguis, on vulguis...” Preparat dins els llegendaris centres de planificació familiar, i de clara actualitat, aviat presentar

em aquest còmic disponible en Pdf, historieta a historieta.

Parir, néixer i créixer.

Llibre col·lectiu que ofereix les vivències de dones, parelles i famílies a l’entorn dels seus parts i naixements. Editat tres vegades, a Barcelona i Buenos Aires, està disponible per descarregar el Pdf.

JOCS I JOGUINES

La nina Migjorn

La nina que pareix, alleta, abraça i estima.  És una nina per jugar, i jugant, donar normalitat als processos vitals de l’embaràs y el naixement y als hàbits quotidians de cuidar-se, personalment i dins la família.

 

Jocs

La roda dels conflictes. A partir de tallers i convivències, hem elaborat jocs que en serveixen per entaular-nos i obrir el diàleg. Els presentem en una col·lecció de jocs de taula, amb regles obertes i amb la possibilitat d’inventar altres maneres de jugar.

Tobogan Néixer, Museu Comarcal de Manresa

Models en materials suggerents

La Flor que batega. Genitals femenins, descripció dels elements, amb una imatge delicada, per tallers de sexualitat i d’autoconeixement.

Altres models:

Genitals masculins

 

 

ALTRES PRODUCCIONS

Documentals

Criaturas es un documental sobre las relaciones y los procesos madurativos dentro de las familias mamíferas humanas. Tiene la intención de sensibilizar y dar a conocer los cuidados básicos e imprescindibles para el desarrollo y salud mental, física y emocional.

Els Gegants de Migjorn.

Projecte de futur, volem promoure una parella de gegants, ella serà una mares alletant, ell un pare portant una criatura a col-i-bé. Estem en la cerca d’una cola de gegants que vulgui portar la nostra parella, i properament iniciarem una campanya de finançament.

 

Noves possibilitats.

A partir d’aquí, 9 Món vol acollir noves produccions, que poden proposar el seus associats o amics, iniciatives que ajudin a omplir l’imaginari col·lectiu d’atenció per la vida.