699 300 814 info@9mon.org

Prenem com a motiu central del projecte PART I ART un moment tant transcendent de la VIDA com és el part i el naixement, i des d’aquí promovem diverses accions i iniciatives.

partiart@9mon.org

Moments de creació. Part i Art

Estiu 2019 – juliol i agost

Organització de dues trobades d’artistes de diferents disciplines: dansa, música, arts plàstiques, literàries i audiovisuals, per tal de que, posant el PART en el centre de la seva creació, puguin generar obres personals o col·lectives. El resultat d’aquests moments s’oferirà a centres culturals, entitats socials, cercles artístics i es posarà a disposició d’ajuntaments i ens locals, per exhibir-les a les instal·lacions municipals com centres cívics, biblioteques, escoles i instituts i altres.

Jornades Participatives Part i Art

Durant la tardor del 2020

1. Jornades participatives per propiciar reflexions emocionals i personals entorn del PART des de diversos àmbits artístics. Comptarem amb facilitadores que portaran als participants -qualsevol persona que hi tingui interès- en un viatge creatiu per a elaborar les seves experiències, visions, idees del PART.

2. Programació d’obres prèviament existents de diverses disciplines i que tenen com a motiu  el PART, en diferents espais i escenaris. Així mateix, mostrar les obres impulsades, siguin fruit dels Moments de Creació o d’altres iniciatives.

Part i Art, llibre sobre història de l'art

Llarg termini, 2025

La primera iniciativa de Part i Art va ser en relació a la celebració del 20è aniversari de Migjorn, i consistia en la creació d’un llibre on recopilar i analitzar la forma com el part s’ha recollit (i obviat) en els àmbits artístics. Aquesta és una tasca molt ambiciosa i complexa per a la qual ens hem donat un marge de temps molt més ampli (l’any 2025) i comptem amb col·laboracions i complicitats de l’àmbit acadèmic. Queda, doncs, de moment, en un altre plànol

Centres

CACIS, Centre d’Art Contemporani i Sostenibilitat Forn de la Calç. Calders

Cal Gras, Alberg de la cultura (Residència d’artistes). Avinyó

Can Serrat, (Residència d’artistes). El Bruc

 

Projecte Part i Art

Equip

Comissió Part i Art

Coordinació:
Montse Morilla i Cristina Franch
Comunicació i web:
Esther Prim i Ana González
Direcció:
Montse Catalan