699 300 814 info@9mon.org
La Maleta Pedagògica: Celebrem la Sexualitat us ofereix tallers a les aules, materials de suport pedagògic, xerrades i altres activitats per apropar l’educació afectiva i sexual al currículum escolar.

Els Drets Sexuals i Reproductius són intrínsecs als Drets Humans fonamentals i a les bases de la Igualtat d’Oportunitats i la Coeducació integral entre els nens i les nenes. Amb els tallers que ofereix la Maleta Pedagògica volem contribuir a la construcció de les competències que ens permetin desenvolupar les capacitats humanes per l’autoestima, el plaer, la vivència lliure i respectada de la sexualitat i el bon tracte en totes les relacions.

Trobeu tota la informació a Celebrem la Sexualitat.

 

Tallers de Celebrem la sexualitat 1·

XERRADES i TROBADES

Oferim xerrades específiques per a les temàtiques que ens demaneu, adaptades a les inquietuds i interessos de cada grup. Es comparteix un marc conceptual integral: des de la ginecologia natural, la sociologia crítica, l’educació activa i la sexologia sustantiva. Es responen els dubtes exposats i s’aporten materials per l’educació afectiva i sexual a casa, amb recursos pel dia a dia, senzills i pràctics.

  • Com acompanyar l’experimentació sexual infantil des de casa (6-12 anys)
  • Com acompanyem l’entrada a l’adolescència?
  • Com prevenim l’abús sexual infantil?
  • Com acompanyem la vivència de les diversitats i la prevenció de les discriminacions?

Podeu demanar xerrades i trobades per a Instituts, esplais i centres joves; AFA’s i famílies, dones, homes i trans, professionals de la salut i l’educació, mitjans de comunicació, etc.

Sessions de 2 hores
Grups fins a 20 adults

FORMACIONS

Oferim un acostament als marcs conceptuals de la ginecologia natural, la sociologia crítica, l’educació activa i la sexologia sustantiva per ampliar els coneixements que ja tenen els professionals.
Igualment oferim espais per la revisió de casos o dubtes específics que hi hagi al centre i oferim recursos per integrar nous aprenentatges en el dia a dia dels infants i joves.

Els continguts de la Maleta Pedagògica estan recolzats per materials de suport innovadors, objectes plàstics, contes i jocs manipulables que els infants poden tocar i explorar mentre aprenen, amplien els seus imaginaris i gaudeixen junts. 

 

PROFESSIONALS VINCULADES 

Dra. Montserrat Catalan: Doctora ginecòloga, co-fundadora de la casa de naixements Migjorn.
Esther Prim: Titellaire i artesana.
Júlia Sánchez Andreo: Sociòloga, fundadora de La Ciranda i acompanyant vinculada a la Xarxa d’Educació Lliure.
Verònica Ramilo: Sexòloga vinculada a la Asociación Estatal de Profesionales de la Sexología i treballadora social.

 

CONTACTA AMB NOSALTRES PER DEMANAR EL TEU PRESSUPOST

educació@9mon.org

635082281 (Júlia) · 678711424 (Vero)

Preus per l’Àrea Metropolitana de Barcelona