Activitats

Tallers i trobades

 

Dins l’ampli menjador de 9 món, tenim parada la taula amb tallers i trobades. Ens volem asseure al voltantd’aquesta taula, costat a costat, per generar recursos de trobada i de  relació que ajudin a encarar cada moment i cada canvi amb consciència i autonomia.

Celebrem la Sexualitat.

Aquesta activitat està especialment dissenyada per desenvolupar-se amb infants, dins dels centres educatius, per generar complicitat amb les famílies, poder fer un traspàs progressiu al professorat i integrar l’Educació Afectiva-Sexual i Reproductiva Integral als currículums educatius.

Informació i contacte a: www.celebremlasexualitat.wordpress.com/

Trobades per a adolescents

Oferim espais de trobada per celebrar el canvi vital de la pubertat i l’adolescència en la vida de les noies i els nois i amb les seves famílies. Les trobades  ens ajuden a fer de les transicions naturals, rituals de pas, amb el suport de la comunitat de la qual formem part.

Trobades delebrades:

  • Juliol 2018. Nenes i noies adolescents
  • Novembre 2018. Nens i nenes adolescents
Maleta de recursos pedagògics

Celebrem la Sexualitat ha creat una pedagogia que es concreta en fitxes i procediments per aplicar a les aules, reunides en el Maletí

A la vegada es recolza en diversos materials pedagògics. artesans, propers i sensibles per l’educació afectiva i sexual integral, que estan englobats en la Maleta.

I també utlitiza i aconsella una sèrie de llibres que donen suport als tallers, que ofereix inclosos dins del Bagul

Per rebre informació dels tallers a les aules i de les trobades, escriure un correu a educacio@9mon.org, donant el nom i el telèfon.

Les entitats ineressades en la compra de la maleta pedagògica, en les seves tres modalitats es poden dirigir a educacio@9mon.org o a info@9mon.org i rebran resposta puntualment.

Tallers d’autoconeixement i sexualitat

Dirigits a dones que volen conèixer millor la seva anatomia genital, la seva fisiologia i funcionament i recuperar el valor profund de la feminitat.

Per entendre i viure millor el  cicle i el cos, aprofundint en elpropi autoconeixment i aspectes relacionats amb la sexualitat, en un ambient de respecte, intimitat i confiança.

Les fotos són d’unes jornades de preparació i debat.

Trobades intergeneracionals

Compartir actituds, sensibilitats, situacions, en diferents etapes de la vida.

Acompanyar des de la perspectiva de l’experiència de l’edat avançada, des de la il·lusió del projecte juvenil.

Debatre temes trascendents, com afrontar la davallada de l’autonomia personal i com cuidar-la des de la presència externa.